Lenormandkaarten

Eén van de bekendste kaartleggers uit de geschiedenis is wellicht Marie-Anne Adelaide Lenormand, want deze dame voorspelde in haar tijd niet alleen de roem en het succes van Napoleon maar ook zijn val. De tarot was voor haar een zeer belangrijke inspiratiebron, dit voor de ontwikkeling van haar eigen waarzegmethode. De lenormand kaarten zijn dan ook volledig ontworpen volgens de inzichten van Mll Lenormand en geïntroduceerd door Madame Breteau, die destijds een studente was van Mll Lenormand.

 

In tegenstelling tot Tarot is de betekenis van de Lenormandkaarten niet gebaseerd op de afbeeldingen van de kaarten. De kleuren, vormen, figuren, personages, of dat de kaart vrolijk oogt heeft niets te maken met de betekenis van de Lenormandkaarten. 

 

Wat vooral belangrijk is bij Lenormand kaartleggingen is de positie en de combinatie van de lenormandkaarten in de kaartlegging.

De 36 kaarten van Mlle Lenormand vragen een heel andere benadering dan wanneer je de tarot zou leggen. Waar de tarotkaarten vooral spiegelen en inzicht laten zien, kun je door goed gebruik te maken van de Lenormandkaarten veel sneller en gedetailleerder ingaan op een bepaalde situatie en kun je vaker dan bij de tarot, ook een stukje toekomst zien.

Het spel Lenormand heeft 36 kaarten die elk een situatie uit het leven voorstellen bv kind, vogels, huis, boom, boek, tuin en zo verder.  Op elke kaart is ook een medaillon afgebeeld met de symbolen van speelkaarten. 

 

Heb jij ook vragen die steeds terug blijven komen?

Zijn er problemen waar je steeds tegenaan loopt? 

Wil je meer inzicht in een situatie qua werk, financiën, relatie, kinderen? 

Neem dan een verhelderend consult met de Lenormandkaarten        

 

Een consult duurt ongeveer 60 tot 90 minuten                                                

 

Indien je niet in de mogelijkheid bent om naar mij toe te komen dan kun je ook een afspraak maken voor een telefonisch consult.

 

Ieder heeft een eigen vrije wil, die je zonder meer volledig zelf invult en je eigen verantwoordelijkheid hierin neemt.