Coaching

Met welke vraag je ook rondloopt, alles is bespreekbaar. Graag help ik liefdevol je inzichten en handvaten aan te reiken op al je levensvragen. Handvaten aan te reiken om weer in balans te komen met jezelf, inzichten te krijgen, rustig te worden en je eigen intuïtie en/of zelfvertrouwen weer terug te vinden.

Als jij niet iedere keer weer met het zelfde geconfronteerd wilt worden, maak dan een afspraak. Het heeft een rede dat je steeds tegen hetzelfde aanloopt.

Je hoeft je nergens alleen mee te voelen, het leven is een leerproces. Als je gedachtestroom verandert, verandert de wereld om je heen. We creëren namelijk onze wereld van binnenuit, door onze gedachten en emoties.  Hoe sta jij in de wereld?

Weg met die beperking, innerlijke vrijheid wacht op je.

Voel jij je steeds onzeker, pieker je veel, is er onrust, faalangst, bindingsangst, relatieproblemen? Hier word je dus simpelweg niet gelukkig van. Toch hoort “geluk” ook bij jou!! Blijf niet piekeren en ronddwalen. Ik heb een luisterend oor en samen kun je verder komen.

Want zo blijft het in je hoofd steeds malen. Maar neem het besluit, Samen komen wij er wel uit.

Weer de regie in eigen handen te nemen?

Wat is een goede coach en in welke coach heb je vertrouwen die je inzichten geeft en de goede vragen stelt om weer grip te krijgen op je leven. Wat maakt mijn coaching dan eigenlijk?

Het beste in jezelf naar boven te halen om zo je eigen koers weer te kunnen bepalen. Het vergroten van je zelfinzicht, het verantwoordelijkheidsgevoel, het zelfvertrouwen en het effectief gedrag (gedrag wat er daadwerkelijk, doeltreffend, reëel toe doet) van degene die gecoacht wordt.

Goede vragen te stellen, goed te luisteren, feedback te geven en mijn eigen intuïtie te gebruiken zonder iemand te veroordelen.

Deelnamekosten

Eenmalige coaching (90 minuten)
Eerste half uur gratis
€ 55,-
Coachingstraject 3 gesprekken à 90 minuten € 210,-

Locatie

Locatie: Nederweert
Oos Spirit Praktijk
Bernhardstraat 4, Nederweert

Tijd

Locatie: Nederweert
Tijdstip in overleg

Coaching Sessies

Na een intakegesprek gaan we samen op zoek naar de kern van je probleem. We gaan bespreken waar je nu tegenaan loopt en welke situaties moeilijk voor je zijn. Het is mogelijk dat een bepaalde gebeurtenis ervoor heeft gezorgd dat je bent vastgelopen. Ook is coaching mogelijk bij angsten, depressieve gevoelens of niet weet hoe je nu verder moet. Ga afrekenen met hetgeen je in de weg staat. Doorbreek die patronen.

Een coaching sessie duurt ongeveer 1 1/2 uur. Het is lastig aan te geven uit hoeveel sessies een traject bestaat. Soms krijgt men al goede inzichten na een of twee gesprekken. Op basis van mijn ervaring kun je als richtlijn aanhouden dat een relatief “gewone ” hulpvraag uit 3 sessies bestaat.

Het intakegesprek: Wat speelt er precies en welk onderliggend probleem speelt een rol. Aan de hand hiervan gaan we al aan de slag

De tweede sessie: Tijdens deze sessie gaan we aan de slag met gesprekken, oefeningen, en maak ik gebruik van meerdere technieken

In de laatste sessie wordt het hele proces geëvalueerd wat was de vraag en wat is er bereikt.