Evenementen, Feesten en Partijen

Heb jij binnenkort iets te vieren bv vrijgezellenfeest, uitje met vriendinnen, collega’s, familie of zussendag of iets anders? Zou je dit willen invullen met iets speciaals dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Je kunt mij inhuren voor je party of andere gelegenheid. Met mijn kaartreadings, tenen lezen of een meditatie met klankschalen sessie voegt het wel iets speciaals aan je evenement toe.

Workshop Tenen Lezen bij mij in de Praktijk.

Wil je graag een Workshop Tenen Lezen organiseren voor een vrijgezellenmiddag of als uitje met vriendinnen? Bij mij in de sfeervolle praktijk is ruimte voor maximaal 8 personen. Inclusief een ontvangst met een feestelijk bruisende cava, en natuurlijk hapjes en een drankje in de pauze.

Wilt u graag een kleine versiering voor de gelegenheid in de praktijkruimte of de ingang of beide met slingers en of ballonnen. Het is allemaal bespreekbaar.

Tot slot gaat iedereen naar huis met een leuk presentje als aandenken aan deze speciale dag!

€ 225,- voor 8 personen, Inclusief hapjes & drankjes.

Het is ook een mogelijkheid om mij in te huren voor een bepaalde tijd en ik naar uw bestemming kom. Hierbij vraag ik wel km vergoeding. Neem gerust contact met mij op zodat uw verwennerij als een onvergetelijk memorabel moment ervaren gaat worden.

Tenslotte wilt u toch iets onvergetelijks organiseren!!

Deelnamekosten

In de praktijk, maximaal 8 personen in overleg
Bij jou op locatie in overleg

Locatie

Locatie: Praktijk Nederweert
Oos Spirit Praktijk
Bernhardstraat 4 Nederweert
Andere locatie op aanvraag en in overleg

Tijd

Locatie: Nederweert
in overleg.
Andere tijden op aanvraag en in overleg

Verras jouw gasten met een kaartreading tijdens jouw feest

Tijdens feesten en Partijen is het ook altijd interessant om de gasten een korte kaartreading te geven, bijvoorbeeld Tarotkaarten of Lenormandkaarten. Daarbij krijgt iedereen die belangstelling heeft een korte reading van 10 á 20 minuten, afhankelijk van het aantal gasten. Het enige dat ik daarvoor nodig heb is een tafeltjes met 2 stoelen.

Neem altijd vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of om de mogelijkheden samen te bespreken.