Karakteranalyse Tenen lezen

Iedere teen staat ergens voor en wordt afzonderlijk met al zijn kenmerken bekeken. Ook hoe de samenhang van die teen is ten opzichte van de andere tenen. Door deze methode kun je zelfkennis op doen. Ieder mens heeft zijn eigen 10 unieke tenen.

Tenenlezen biedt handvatten en legt bloot waar je kracht, zwaktes en kwaliteiten liggen. Elke teen weerspiegelt een unieke eigenschap of kwaliteit. Je kunt tenen zien als zenders en ontvangers. De stand en lengte van tenen, leert hoe je met een eigenschap omgaat. Nagels laten inzien hoe jij je beschermt tegen invloeden van buitenaf. Ook hoe het op emotioneel gebied met je gesteld is.

Wat is Tenen Lezen?

Tenen lezen is een methode om het karakter, persoonlijkheid en het gedrag van mensen te analyseren door de stand en de vorm van hun tenen te interpreteren. Dit noemen wij karakteranalyse tenen lezen. De grondlegger die tenen lezen ontwikkeld heeft is Imre Somogyi samen met zijn vrouw Margriet. Geleidelijk aan ontdekten ze de betekenis van de verschillende vormen en standen van tenen.

Tenen laten zien of je een gehaast persoon bent, of dat structuur er niet toe doet bij jou. Ben jij erg dienstbaar en gaat dit ten koste van jezelf, of laat jij je niet voor het karretje spannen. Tenen zeggen of je onzekerheid liever wilt verstoppen, of je ambitieus bent of je gevoel kunt uiten of dat dit erg moeizaam gaat! Tenen kunnen ook laten zien dat je door de tijd geleerd hebt om sneller over je gevoel te communiceren! Hoe jij je uit, doe je dit diplomatisch en zoek je de confrontatie niet op of toch recht voor de raap?

Is jou wil wet en valt daar weinig aan te tornen?

Leef je in een fantasiewereld en ontvlucht je de werkelijkheid?

Laten zien of je dingen opkropt (vasthoudt) wat weer kan leiden tot fysieke klachten.

Zo heeft iedere teen heel bewust je iets te vertellen, hierdoor kun je inzicht krijgen in je gedrag, je eigen ontwikkelingen, je mogelijkheden waardoor je, je sterke en zwakke kanten onder de loep kunt nemen.

Deelnamekosten

Teen voor teen analyse (45 min.) € 37,50
E-mail analyse via foto (binnen 5 werkdagen per e-mail) € 45,00
Schriftelijke fotoanalyse met mondelinge toelichting (30 min.) € 55,00

Locatie

Locatie: Nederweert
Oos Spirit Praktijk
Bernhardstraat 4, Nederweert

Tijd

Locatie: Nederweert
Op Aanvraag.

Tenen Lezen Workshop

Tenenlezen kan een hele goed hulp zijn bij opvoeding zodat ouders al in een pril stadium kunnen erkennen wat hun kind wel en niet zal accepteren, waar de sterke punten liggen bij hun kind en welke mogelijkheden of onmogelijkheden er zijn.
Bij pasgeboren kinderen kun je al door het lezen van de tenen te weten komen hoe het kind zich zal ontwikkelen. Hierdoor kun je als ouder bewuster keuzes maken die aansluiten bij het kind.

Cadeaubon: behoort ook tot een mogelijkheid. Verrassend als kraamcadeau, verjaardag, jubileum.

Vriendinnen-avond of Workshop
Groep minimaal 4 tot 6 personen kosten € 17,50 pp.

Zelf aan de slag zeker leuk om te doen samen met een groepje vrienden, collega’s, familie. Je krijgt een korte uitleg over het ontstaan van tenen lezen, wat je ermee kunt en hoe je ze kunt lezen. Natuurlijk ook bij elkaar de tenen bekijken!

De workshop duurt ca.2 uur. Ook een privè workshop (2 personen) € 25,–pp is mogelijk.

Ingrediënten van een workshop kunnen zijn:

  • Voetmeditatie
  • Uitleg wat kun je in tenen zien
  • Enkele leuke voetoefeningen
  • Opdrachtjes: zoek nu in die ander zijn tenen wat zijn of haar mogelijkheden zijn!

Als erkend tenenlezer ben ik aangesloten bij de Stichting FuDaRe Nederland!