Karakteranalyse Tenen lezen

Tenen zijn er in vele standen: lange, kromme verstopte, gedraaide tenen. Zijn de tenen wel of niet aaneengesloten? We hebben 10 unieke tenen en elke teen staat ergens voor. De dikke teen is onze communicatie teen en laat zien hoe jij je uit. We hebben een liefdes-teen, gevoels-teen, een doe-teen die staat voor actie, daadkracht, maar ook voor boosheid en agressie.

Nieuwsgierig geworden wat jouw tenen te vertellen hebben?

Wat is Tenen Lezen?

Tenen lezen is een methode om het karakter, persoonlijkheid en het gedrag van mensen te analyseren door de stand en de vorm van hun tenen te interpreteren. Dit noemen wij karakteranalyse tenen lezen. De grondlegger die tenen lezen ontwikkeld heeft is Imre Somogyi samen met zijn vrouw Margriet. Geleidelijk aan ontdekten ze de betekenis van de verschillende vormen en standen van tenen.

Wat kun je ermee?

Zelfkennis vergroten, relaties versterken op privé of werkgebied, hulp bij opvoeding. Ook geeft het meer inzicht hoe iemand te benaderen, of waar knelpunten zitten.

Iedere teen staat ergens voor en wordt afzonderlijk met al zijn kenmerken bekeken. Ook hoe de samenhang van die teen is ten opzichte van de andere tenen. Door deze methode kun jij je zelfkennis vergroten. Ieder mens heeft zijn eigen 10 unieke tenen. Tenen lezen biedt handvatten en legt bloot waar je kracht, zwaktes en kwaliteiten liggen. Elke teen weerspiegelt een unieke eigenschap, kwaliteit of je valkuil. Je kunt tenen zien als zenders en ontvangers door de vorm van de teen. Heb je een ronde, hoekige, puntige etc. teen wil dit zeggen hoe jij zend (je uit) en hoe je informatie ontvangt.

Nagels staan voor bescherming. Hoe groter de nagel hoe beter men zich beschermt tegen prikkels en invloeden van buitenaf (men staat minder open). Maar ook dat men minder gericht is op het luisteren en verwerken van binnenkomende informatie.

De stand en lengte van tenen, leert hoe je met een eigenschap omgaat. Tenen laten zien of je een gehaast persoon bent, of je gestructureerd bent of dat structuur er niet toe doet. Je erg dienstbaar bent en dit ten koste gaat van jezelf, of laat jij je niet voor het karretje spannen. Tenen zeggen of je onzekerheid liever wilt verstoppen, of je ambitieus bent of je gevoel kunt uiten of dat je hier even tijd voor nodig hebt. Tenen kunnen ook laten zien hoe jij communiceert! Doe je dit diplomatisch op een vriendelijke niet kwetsende manier en zoek je de confrontatie niet op of ben je heel direct en recht voor zijn raap?

Is jou wil wet en valt daar weinig aan te tornen? Leef je in een fantasiewereld en ontvlucht je de werkelijkheid? Laten zien of je dingen opkropt (vasthoudt) wat weer kan leiden tot fysieke klachten. Zo heeft iedere teen heel bewust je iets te vertellen, hierdoor kun je inzicht krijgen in je gedrag, je eigen ontwikkelingen, je mogelijkheden waardoor je, je sterke en zwakke kanten onder de loep kunt nemen.

Tenenlezen kan een hele goed hulp zijn bij opvoeding zodat ouders al in een pril stadium kunnen erkennen wat hun kind wel en niet zal accepteren, waar de sterke punten liggen bij hun kind en welke mogelijkheden of onmogelijkheden er zijn. Bij pasgeboren kinderen kun je al door het lezen van de tenen te weten komen hoe het kind zich gaat ontwikkelen. Hierdoor kun je als ouder bewuster keuzes maken die aansluiten bij het kind.

Deelnamekosten

Teen voor teen analyse (45 min.) € 42,50
Uitgebreide schriftelijke foto analyse (antwoord binnen 5 werkdagen per e-mail) € 49,50

Locatie

Locatie: Nederweert
Oos Spirit Praktijk
Bernhardstraat 4, Nederweert

Tijd

Locatie: Nederweert
Op Aanvraag.

Tenen Lezen Workshop

Cadeaubon: behoort ook tot een mogelijkheid. Verrassend als kraamcadeau, verjaardag, jubileum.

Vriendinnen, kennissen, familie of een vrijgezellenfeestje.

Zelf aan de slag zeker leuk om te doen samen met een groepje vrienden, collega’s, familie. Een erg leuke workshop die je enthousiast maakt door de informatie die over tenen ( ook jouw tenen) gegeven wordt.

Dus zelf aan de slag, leuk inspirerend en zeker niet gek, want nu kom je erachter wat jouw tenen te vertellen hebben. Het helpt om je zelfkennis te vergroten. De workshop duurt ca.2 à 2,5uur.

Groep minimaal 3 tot 6 personen kosten € 32,50 pp.

Privè workshop voor 2 personen

Ingrediënten van een workshop zijn:

  • Ontvangst met koffie/thee/frisdrank en versnapering.
  • Uitleg van de tenen, we gaan kijken naar de vormen van de teen (zegt iets over het karakter) en de standen van de teen (vertelt iets over het gedrag)
  • Ook naar de nagels wordt gekeken. Nagels staan voor bescherming. In hoeverre sta je open voor prikkels en invloeden van buitenaf.
  • Na deze uitleg gaan we bij elkaar de tenen bekijken met enkele leuke opdrachten erbij.
  • Ter afsluiting nog enkele voetoefeningen.

Privè Workshop € 35,- per persoon.

Als erkend tenenlezer ben ik aangesloten bij de Stichting FuDaRe Nederland!