AromaTouch Massage

De AromaTouch massage geeft een fijne wellness ervaring.

Voor wie is de AromaTouch massage?

Deze techniek is in principe geschikt voor iedereen en wordt geadviseerd bij onder andere pijnklachten, stress, verminderde weerstand en vermoeidheid. Door de zachte manier van behandelen is het ook zeer geschikt voor mensen met chronische pijnen, reuma of bij stress klachten.

De oliën die gebruikt worden, zijn uitgekozen vanwege hun unieke eigenschappen. De techniek en de oliën versterken elkaars werking en hebben op die manier een positief effect op je lijf en je emoties.

Essentiële oliën

Een zachte ritmische aanrakingstechniek van masseren, niet het harde kneedwerk.  Het woord Touch zegt het al. De simpele aanraking is belangrijk en de oliën geven de bijzondere dieptewerking. Er wordt gewerkt langs de meridiaan en de energiebanen van het hoofd, de rug en de voeten. Het geeft de ontvanger een unieke ervaring met 8 therapeutische essentiële oliën die diep het weefsel binnendringen.

Aanraking begint al in de baarmoeder en is heel belangrijk voor je welzijn. Door aanraking en contact ontstaat verbinding. Ook zorgt aanraking voor het loslaten van een heel scala aan neurotransmitters en hormonen die je welbevinden bevorderen.

Zachte aanraking activeert de afgifte van oxytocine (vaak aangeduid als het ‘liefdes-‘ of ‘knuffelhormoon’), verlaagt de hartslag en bloeddruk en heeft een gunstige invloed op meerdere andere stressgevoelige systemen in je lijf.

Het gebruik en werking van de oliën

Stap 1: Balance & Lavendel
Deze oliën helpen het cortisol niveau te laten dalen.  Stress vermindering en angstige gevoelens te verminderen. Lavendel voor vele wel bekend werkt rustgevend.

Stap 2: Melaleuca & On Guard
Immuunversterker ontstekingsremmende, antibacteriële werking Melaleuca heeft een sterk ondersteunde werking ten behoeve van je immuunsysteem. On Guard, grenzen bewaken, je innerlijke Zelf te versterken, waardoor je beter voor je zelf kunt opkomen en in integriteit met je eigen gevoel kunt leven.

Stap 3: AromaTouch & Deep Blue
Ontstekingsreactie vermindering. Ontspant spieren en gewrichten, bevordert de bloedcirculatie. De troostende en ontspannende kwaliteiten van deze olie helpen je om je zintuigen tot rust te brengen. Deep Blue om de pijnlijke gewrichten en spieren te verzachten. De effecten ervan zijn diepgaand,

Stap 4: Wild Orange & Pepermunt
Wild Orange bevat veel monoterpenen, waardoor het stimulerende en zuiverende eigenschappen heeft. Deze olie is daardoor ideaal om een gezonde functie van het immuunsysteem te ondersteunen. Pepermunt werken activerend. Ze helpen het serotonine en dopamine gehalte te verhogen waardoor je in een positieve en actieve staat van zijn komt. Deze oliën worden ook aangebracht onder de voeten, waar we langs alle meridiaan punten werken waardoor je hele lichaam wordt geactiveerd.

  • AromaTouch is een samenspel van aanraking, beweging en geuren.

  • Met geuren kun je emoties beïnvloeden, en dus ook de reacties van je lijf.

  • Ontspannen, blij zijn, energie hebben, Help je lijf met natuurlijke geuren!

De heilzame kracht van AromaTouch Massage

AromaTouch is een heerlijke behandeling met geurende oliën die een diepe ontspanning geeft aan het hele systeem.
Helpt je om te openen waardoor je vanzelf weer met harmonie in het lichaam en in je leven terecht kan komen.

Iedere stap in het proces omvat 2 etherische oliën, enkelvoudig of samengesteld, die heel systematisch stress factoren aan het autonome zenuwstelsel verminderen en in balans brengen. De kracht van de AromaTouch techniek zit in de dieptewerking. De oliën zijn van hoogwaardige therapeutische kwaliteit en worden op de reflexzones aangebracht, niet stevig maar juist licht.

Wie zich heeft laten verwennen met een AromaTouch techniek, voelt zich na afloop heerlijk ontspannen. Dagen na de behandeling kun je nog nagenieten van de werking van deze heerlijke pure oliën.

De techniek is ontwikkelt door Dr. David Hill, oprichter van doTERRA

In November 2016 haalde ik het certificaat  AramaTouch techniek

Deelnamekosten

60 minuten (rug en voeten) € 50,00
75 minuten (rug, voeten en handen) € 60,00

Locatie

Locatie: Nederweert
Oos Spirit Praktijk
Bernhardstraat 4, Nederweer

Tijd

Locatie: Nederweert
Op Aanvraag.
Inclusief koffie, thee, frisdrank, versnapering en nazorg gesprek in mijn praktijk te Nederweert.

Meld je direct aan voor deze behandeling