Chakra Klankschalenmassage

Het eerste waarmee ik begin is het klankbad.  Dit is een grote klankschaal van 54 cm waar je in gaat staan. Door het aanslaan van deze schaal met een klopper ontstaat er trilling. Deze trilling maakt opgebouwde spanning in je lichaam los. Van hieruit mag je op de massagetafel plaats nemen en gaan we aan de slag met de gong, meerdere klankschalen, koshi’s en eventuele andere instrumenten. Ook kunnen hierbij stemvorken worden ingezet.

De 7 Chakra’s

De zeven chakra’s vormen samen de sleutel tot lichamelijke gezondheid, emotionele stabiliteit en geestelijke helderheid. De chakra’s zijn van essentieel belang voor het functioneren van je lichaam. Ze zorgen ervoor dat alle weefsels, organen etc. genoeg energie hebben om te doen wat ze moeten doen.

Wat gaat er behandelt worden?

Voordat je wordt behandeld worden er 2 vragenlijsten naar je gestuurd die ik graag ingevuld retour ontvang. Een van de vragenlijst geeft inzicht in je 4 elementen (water, lucht, aarde, vuur en de andere vragenlijst geeft inzicht in je chakra’s.

Hierdoor krijg ik inzicht in jouw 4 elementen-system en je 7 chakra’s, hetgeen ik met je bespreek en daar mijn behandelplan op afstem.

Ook wordt er gevraagd of er fysieke klachten bij je zijn bv. last van je rug, weinig energie, snel geïrriteerd etc. die ik dan in de behandeling ook kan meenemen.

Na het gesprek ga ik aan de slag met het behandelplan wat voor jou is gebleken uit het gesprek en de ingevulde vragenlijsten.

  • Hoe weet jij of jouw 7 chakra’s in balans zijn?

  • Met stemvorken kun je veel meer dan een toon aangeven!

  • In enkele gevallen is een klankschalenbehandeling af te raden!

Stemvorken en hoe ze gebruikt worden

Een stemvork is een instrument van aluminium dat afgestemd is op een specifieke trilling en toon. Waar een klankschaal qua trilling en frequentie ophoudt gaat een stemvork nog dieper. Een stemvorkbehandeling heet met een mooi woord fonoforese. Zo is er voor iedere chakra een stemvork qua trilling en frequentie. Het kan op diverse manieren ingezet worden. Direct op het lichaamsdeel, strijken langs het lichaam in de aura, werken op de chakra’s, intuïtief, of op het bot dichtbij de plaats van het aangedane orgaan.

Ook de 4 elementen zijn van belang.

Heb je bv teveel of te weinig van een element kan dit ook ervoor zorgen dat je niet lekker in je vel zit en uit balans raakt.

Water: meelevend , zorgzaam, aanpassing, emoties. Zich snel aanpassen aan anderen ten koste van zichzelf.
Vuur: staat voor scheppingskracht, verlangens, passie, creativiteit, enthousiasme, power. Weinig geduld, soms gebrek aan zelfbeheersing.
Lucht: staat voor denkkracht. Is in staat objectief te blijven. Te veel kan zich uiten in afstandelijkheid. ruimte, humor, vrijheid
Aarde: het element aarde geeft houvast. Teveel aarde kan leiden tot starheid, dwangmatigheid, nuchter, praktisch, stabiel, gronden.

Met de klankschalen kunnen we hieraan werken.

Deelnamekosten

Behandeling 75 min €55,- (incl. intake en nazorggesprek)
Bij afnamen van 4 behandelingen geen €220,00 maar €195,-

De behandelingen zijn niet naamsgebonden en hebben een looptijd van 6 maanden.
De 4 behandelingen kunnen worden gedeeld. Ideaal om met het hele gezin of met vrienden, partner, collega etc hiervan gebruik te maken. Puur om te genieten!

Locatie

Locatie: Nederweert
Oos Spirit Praktijk
Bernhardstraat 4, Nederweert

Tijd

Locatie: Nederweert
Op afspraak

Meld je direct aan voor deze behandeling