mijn naam is

Wilma

In Juli 2015 heb ik mijn diploma Tarot mediator behaald na twee interessante en leerzame jaren. Ik ben deze nieuwe richting ingegaan omdat het beter bij mezelf aansluit. Ik vind er meer diepgang en uitdaging in.

Het begeleiden van mensen geeft me een veel dieper gevoel en ik bied mensen graag de handvaten aan om aan zichzelf te werken en te groeien. Het heeft een oorzaak als mensen vaak tegen hetzelfde aan blijven lopen. Tarotkaarten kunnen hierin inzicht geven. Het zijn je levenslessen, je groeiprocessen, waarmee ons leven wordt geconfronteerd.

Mijn specialisatie ligt in het duiden van Tarotkaarten en daarnaast:

  • Lenormand- en Engelenkaarten

  • Reiki behandelingen

  • Familieopstellingen

  • Klankschalenmassage

  • Massage met etherische oliën

  • Klankschalen sessies

Hoe het begon.

Na verschillende jaren werkzaam te zijn geweest bij een financiële instelling heb ik ervoor gekozen om een ander pad in te slaan. Ik vond de commerciële richting niet meer bij mij passen en ben overgestapt naar het begeleiden van mensen op een andere manier.

Natuurlijk kunnen de kaarten je hele goede inzichten geven, maar uiteindelijk geef jij zelf sturing aan je leven. Ik ben het doorgeefluik en zorg samen met jou naar de weg die jij in kunt slaan om een goede balans te vinden op zowel lichamelijk als geestelijk niveau.

Op deze manier werk je aan je eigen groei en ontwikkeling zodat je een goed fundament opbouwt om alle stormen die het leven biedt te kunnen trotseren. Je levenspad hoeft niet moeizaam of belastend te zijn. Ik help je graag je pad te verlichten en een stukje mee te lopen door je bewust te maken van je eigen krachten en groeiproces.

Voor mij is het heel belangrijk dat mensen weer terug in balans en tot bewustzijn komen. Dit kan zowel met behulp van de kaarten, als door Reiki, massage of een combinatie hierin.

Ik ben aangesloten bij de Tarot beroepsvereniging Nederland. Aangezien de wetgeving sinds 1 januari 2017 veranderd is, ben ik lid van de CAT. Dit is het Collectief Alternatief Therapeuten. Tevens voldoe ik, als genezer, aan de nieuwe verplichte wet: WKKGZ (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg).

Bij Happynings Soundhealing ben ik opgeleid tot soundhealer, een behandelvorm waarbij klank en trilling werken op lichaam en geest. Dit pas ik toe in de verschillende klankschalen behandelingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.