Polariteitsmassage

Bij een polariteitsmassage worden steeds twee tegenovergestelde punten met elkaar verbonden. Het is ontwikkeld door de Amerikaanse chiropractor, reflexoloog en natuurarts Dr. Randolph Stone. Dr. Stone kwam tijdens zijn studie in contact met de oude, niet-westerse geneeskunst. Zo kreeg hij inzicht in de wetenschap dat alles in het menselijk lichaam wordt geleid door een magnetisch energieveld: de levensenergie.

Manifestatie op 3 verschillende niveaus

Polariteitsmassage heeft als uitgangspunt dat je als mens op verschillende niveau’s functioneert: fysiek, emotioneel en mental De massage heeft als doel deze niveau’s met elkaar in verbinding te brengen.

Klankschalen behandeling met 7 schalen

Je ligt op je rug op een matras op de grond. Er wordt gewerkt met een Feng gong en 7 klankschalen die grotendeels om je heen worden geplaatst en zelfs 2 klankschalen op je lichaam. De behandeling duurt 60 minuten met constante klankschaalgeluiden. Een hele ervaring.

  • Als tegengestelde punten met elkaar worden verbonden door de klankschalen dan wordt de helende levensenergie versterkt!

  • Er worden verschillende klanktechnieken toegepast die afgestemd zijn om op meerdere niveau’s in te werken!

  • Van nature harmoniserend en zuiverend. Ontspanning en het stimuleren van het zelfgenezend vermogen worden geactiveerd.

De polarisatie verbindingen

Bij een polarisatie wordt een verbinding tussen boven en onder of links en rechts gemaakt. In ons lichaam zijn er verticale polariteiten die van boven naar onder lopen. De horizontale polariteiten lopen van rechts (positief) naar links (negatief). De bovenkant van het lichaam is altijd positief geladen en de onderkant negatief

Door de twee tegenovergestelde punten in deze polariteitsmassage met elkaar te verbinden wordt de stroom van levensenergie opgewekt, blokkades hersteld en een zeer diepe ontspanning op fysiek, emotioneel, mentaal en zielsniveau.

Deelnamekosten

behandeling 60 Min € 55,00
4 behandelingen van  60 Min € 195,00 i.p.v. €220,00

Locatie

Locatie: Nederweert
Oos Spirit Praktijk
Bernhardstraat 4, Nederweert

Tijd

Locatie: Nederweert
Op afspraak

Meld je direct aan voor deze behandeling