Coaching

Met welke vraag je ook rondloopt, alles is bespreekbaar. Graag help ik liefdevol je inzichten en handvaten aan te reiken op al je levensvragen. Handvaten aan te reiken om weer in balans te komen met jezelf, inzichten te krijgen, rustig te worden en je eigen intuïtie en/of zelfvertrouwen weer terug te vinden.

Weg met die beperking, innerlijke vrijheid wacht op je.

Als jij niet iedere keer weer met het zelfde geconfronteerd wilt worden, maak dan een afspraak. Het heeft een rede dat je steeds tegen hetzelfde aanloopt.

Je hoeft je nergens alleen mee te voelen, het leven is een leerproces. Als je gedachtestroom verandert, verandert de wereld om je heen. We creëren namelijk onze wereld van binnenuit, door onze gedachten en emoties. Hoe sta jij in de wereld?

Weer de regie in eigen handen te nemen?

Voel jij je steeds onzeker, pieker je veel, is er onrust, faalangst, bindingsangst, relatieproblemen? Hier word je dus simpelweg niet gelukkig van. Toch hoort “geluk” ook bij jou!! Blijf niet piekeren en ronddwalen. Ik heb een luisterend oor en samen kun je verder komen.

Want zo blijft het in je hoofd steeds malen. Maar neem het besluit, Samen komen wij er wel uit.

Graag haal ik het beste in je naar boven, om weer goede grip te krijgen op je eigen leven.
Hierbij maak ik gebruik van verschillende technieken zoals kaartreadings, tafelopstellingen, familieopstellingen, reiki en mijn klankschalen met de stemvorken.

Ik heb een luisterend oor, kan feedback geven, maak gebruik van mijn eigen intuïtie, en zal niemand veroordelen.

  • Belangrijk is om vertrouwen op te wekken en een veilige omgeving te creëren.

  • Zonder oordeel in gesprek gaan en respect te hebben voor het wereldbeeld van de ander.

  • Weet je wat erg vervelend is? Als je niet gezien of gehoord wordt door je coach!

Coaching sessies

Samen gaan we op zoek naar de kern van je probleem. We gaan bespreken waar je nu tegenaan loopt en welke situaties moeilijk voor je zijn. Het is mogelijk dat een bepaalde gebeurtenis ervoor heeft gezorgd dat je bent vastgelopen. Ook is deze coaching mogelijk bij angsten, depressieve gevoelens of niet weet hoe je nu verder moet. Ga afrekenen met hetgeen je in de weg staat. Doorbreek patronen waarmee je worstelt.

Mijn doel is: het beste in jezelf naar boven te halen om zo je eigen koers weer te kunnen bepalen. Het vergroten van je zelfinzicht, het verantwoordelijkheidsgevoel, het zelfvertrouwen en het effectief gedrag (gedrag wat er daadwerkelijk, doeltreffend, reëel toe doet)

Deelnamekosten

Coaching is afhankelijk van de behandelingen in overleg

Locatie

Locatie: Nederweert
Oos Spirit Praktijk
Bernhardstraat 4, Nederweert

Tijd

Locatie: Nederweert
Op afspraak

Meld je direct aan voor deze behandeling