Engelenkaarten

Soms zitten we wel eens in een dal en zien we geen uitweg meer waardoor we dan ook geen andere uitdagingen meer aangaan. Het liefst zouden we dan willen wegkruipen in een hoekje en hopen dat het vlug vanzelf weg zal gaan.

Helaas gaan problemen niet vanzelf weg. Andere mensen kunnen vaak niet helpen, we zullen het toch zelf moeten doen. Bij al die vragen over onze zorgen lijken de antwoorden zo ver weg te zijn terwijl de antwoorden ons zo vaak gegeven worden door de engelen maar we zien of horen ze nauwelijks.

Engelen hebben een energie die alleen maar pure liefde voortbrengt.

Vaak leggen we onszelf zo’n hoge druk op door maar steeds te denken dat we zoveel moeten. Dit is niet de bedoeling. De bedoeling is om juist meer met je gevoel te gaan werken. Hoe voelt iets voor jou? Te luisteren naar je intuïtie en kijk wat het met je doet.

De hemelse wereld

Engelen staan korter bij ons dan we denken. Maar wij mensen moeten wel leren vragen aan de engelen, want ze respecteren onze vrije wil en willen hier geen inbreuk op maken.

Wij leven in de wereld van de materie. Engelen willen graag helpen maar kunnen niet bij ons komen omdat we steeds zo druk met alles zijn. Engelen kunnen bij ons komen in rust niet in opgejaagdheid.

Steeds meer mensen ontdekken tegenwoordig het fenomeen engelen en hun weldadige energie. Engelen zijn lichtwezens, liefdevolle helpers van een kosmisch scheppende kracht. Zij inspireren, troosten, beschermen en geven liefde in ons leven. Engel betekend dienaar of boodschapper van God en engelen zijn er altijd voor iedereen om ons te begeleiden op onze levensweg. Zij voeden ons lichaam met liefde en onze geest met troost, inspiratie en genegenheid.

  • Wist je dat de aarde met de ongeziene wereld maar met een kort lijntje aan elkaar verbonden zijn?

  • Wist jij dat engelen met onze zielenenergie verbonden zijn en ze ons terzijde staan?

  • Wist je dat er ook een mix mogelijk is van Engelenreading met een Engelenhealing?

Ontvang inzichten en energie die inspireert.

Engelenreadings zijn allemaal positief. Er zijn geen negatieve of zware kaarten in een engelen reading. De kaarten geven inzicht zodat je daar waar het nodig is veranderingen aan kunt brengen in je levenspatroon. Ook hoe je op een liefdevolle manier om kunt gaan met verdriet, boosheid, onbehagen en dit te overwinnen. Zo ontstaat een duidelijk beeld hoe de engelen je willen begeleiden

Via de engelenreading ontvang je inzichten waarmee je veranderingen kunt aanbrengen in je levenspatroon. Het zorgt voor nieuwe innerlijke kracht.

Tijdens en na een engelenreading zul je warmte, rust en een gevoel van begeleiding voelen. Engelen zijn een geschenk van God om jou te helpen en troost te bieden op je levensweg.

Omdat Engelen niet graag zien dat mensen lijden, staan ze klaar om te begeleiden!
Engelenkaarten kunnen een fantastische ondersteuning zijn in het leven.

Het is ook mogelijk om telefonisch een consult te hebben als dat makkelijker voor je is of beter uitkomt. Dit doe ik via what’s app beeldbellen zodat je ook kunt meekijken en ik stuur 2 foto’s van de leggingen. Zo kun je deze rustig nog eens nakijken.

Deelnamekosten

Engelen kaartlegging met aansluitend een Engelen healing (75 min) € 50,00
Telefonische Engelen kaartlegging (60 min) € 40,00

Locatie

Locatie: Nederweert
Oos Spirit Praktijk
Bernhardstraat 4, Nederweert

Tijd

Locatie: Nederweert
Op afspraak

Meld je direct aan voor deze behandeling