Karakteranalyse Tenen lezen

Geschikt voor: Duo's / Groepen / Persoonlijk inzicht

Tenen zijn er in vele standen: lange, kromme verstopte, gedraaide tenen. Zijn de tenen wel of niet aaneengesloten? We hebben 10 unieke tenen en elke teen staat ergens voor. De dikke teen is onze communicatie teen en laat zien hoe jij je uit. We hebben een liefdes-teen, gevoels-teen, een doe-teen die staat voor actie, daadkracht, maar ook voor boosheid en agressie.

Nieuwsgierig geworden wat jouw tenen te vertellen hebben?

Wat is Tenen Lezen?

Tenen lezen kun je vergelijken met handlezen. Zo heeft ook iedere teen heel bewust je iets te vertellen, hierdoor kun je inzicht krijgen in je gedrag, je eigen ontwikkelingen, je mogelijkheden waardoor je, je sterke en zwakke kanten onder de loep kunt nemen.

Als je iets weet over tenenlezen kan het een hele goed hulp zijn. Ook bij de opvoeding zodat ouders al in een pril stadium kunnen erkennen wat hun kind wel en niet zal accepteren, waar de sterke punten liggen en welke mogelijkheden of onmogelijkheden er zijn.

Wat kun je ermee?

Zelfkennis vergroten, relaties versterken op privé of werkgebied, hulp bij opvoeding. Ook geeft het meer inzicht hoe iemand te benaderen, of waar knelpunten zitten.

Iedere teen staat ergens voor en wordt afzonderlijk met al zijn kenmerken bekeken. Door deze methode kun jij je zelfkennis vergroten. Ieder mens heeft zijn eigen 10 unieke tenen. Je kunt tenen zien als zenders en ontvangers.

Nagels staan voor bescherming. Hoe groter de nagel hoe beter men zich beschermt tegen prikkels en invloeden van buitenaf Ook de stand en lengte van tenen hebben je iets te vertellen.

Tenen hebben je zoveel te vertellen. Ben je een gehaast persoon of gestructureerd of structuur doet er niet toe. Je erg dienstbaar bent en dit ten koste gaat van jezelf, of laat jij je niet voor het karretje spannen. Tenen zeggen of je onzekerheid liever wilt verstoppen, of je ambitieus bent of je gevoel kunt uiten of dat je hier even tijd voor nodig hebt. Tenen kunnen ook laten zien hoe jij communiceert! Doe je dit diplomatisch op een vriendelijke niet kwetsende manier en zoek je de confrontatie niet op of ben je heel direct en recht voor zijn raap?

  • Is jou wil wet en valt daar weinig aan te tornen?

  • Waar ligt jouw kracht, kwaliteit en verwerk je informatie?

  • Je kunt via de tenen het gedrag en valkuilen te weten komen.

Tenen Lezen Workshop voor groepen

Vriendinnen, kennissen, familie of een vrijgezellenfeestje.

Zelf aan de slag zeker leuk om te doen samen met een groepje vrienden, collega’s, familie. Een erg leuke workshop die je enthousiast maakt door de informatie die over tenen ( ook jouw tenen) gegeven wordt.

Dus zelf aan de slag, leuk inspirerend en zeker niet gek, want nu kom je erachter wat jouw tenen te vertellen hebben. Het helpt om je zelfkennis te vergroten. De workshop duurt ca.2 à 2,5uur.

Privè workshop voor 2 personen

Ingrediënten van een workshop zijn:

  • Ontvangst met koffie/thee/frisdrank en versnapering.
  • Uitleg van de tenen, we gaan kijken naar de vormen van de teen (zegt iets over het karakter) en de standen van de teen (vertelt iets over het gedrag)
  • Ook naar de nagels wordt gekeken. Nagels staan voor bescherming. In hoeverre sta je open voor prikkels en invloeden van buitenaf.
  • Na deze uitleg gaan we bij elkaar de tenen bekijken met enkele leuke opdrachten erbij.
  • Ter afsluiting nog enkele voetoefeningen.

Als erkend tenenlezer ben ik aangesloten bij de Stichting FuDaRe Nederland!

Deelnamekosten

Groep minimaal 3 tot 6 personen, p.p. op aanvraag
Privè Workshop voor 2 personen € 75,00

Locatie

Locatie: Nederweert
Oos Spirit Praktijk
Bernhardstraat 4, Nederweert
Locatie: Elders
Op aanvraag

Tijd

Locatie: Nederweert
Op afspraak
Locatie: Elders
Afhankelijk van de locatie

Meld je direct aan voor deze behandeling