Lenormandkaarten

Eén van de bekendste kaartleggers uit de geschiedenis is wellicht Marie-Anne Adelaide Lenormand, want deze dame voorspelde in haar tijd niet alleen de roem en het succes van Napoleon maar ook zijn val. De tarot was voor haar een zeer belangrijke inspiratiebron, dit voor de ontwikkeling van haar eigen waarzegmethode.

De lenormand kaarten zijn dan ook volledig ontworpen volgens de inzichten van Mll Lenormand en geïntroduceerd door Madame Breteau, die destijds een studente was van Mll Lenormand.

“Zijn wie wij zijn en doen wat wij willen doen.”

In tegenstelling tot Tarot is de betekenis van de Lenormandkaarten niet gebaseerd op de afbeeldingen van de kaarten. De kleuren, vormen, figuren, personages, of dat de kaart vrolijk oogt heeft niets te maken met de betekenis van de Lenormandkaarten.

Anders dan Tarot kaarten

Wat vooral belangrijk is bij Lenormand kaartleggingen is de positie en de combinatie van de lenormandkaarten in de kaartlegging.

De 36 kaarten van Mlle Lenormand vragen een heel andere benadering dan wanneer je de tarot zou leggen. Waar de tarotkaarten vooral spiegelen en inzicht laten zien, kun je door goed gebruik te maken van de Lenormandkaarten veel sneller en gedetailleerder ingaan op een bepaalde situatie en kun je vaker dan bij de tarot, ook een stukje toekomst zien.

Het spel Lenormand heeft 36 kaarten die elk een situatie uit het leven voorstellen bv kind, vogels, huis, boom, boek, tuin en zo verder.

  • Wat zouden de kaarten jou te vertellen hebben?
  • Wat heeft de hart-kaart je te vertellen over relatie, liefde of eigenwaarde?
  • Hoe is de positie tussen jou en je partner, kinderen, ouders of je werk.

Stel jezelf eens een vraag

Ook een Online consult is mogelijk!

Het is ook mogelijk om telefonisch een consult te hebben als dat makkelijker voor je is of beter uitkomt. Dit doe ik via what’s app beeldbellen zodat je ook kunt meekijken en ik stuur 2 foto’s van de leggingen. Zo kun je deze rustig nog eens nakijken.

Ieder heeft een eigen vrije wil, die je zonder meer volledig zelf invult en je eigen verantwoordelijkheid hierin neemt.

Heb jij ook vragen die steeds terug blijven komen?
Zijn er problemen waar je steeds tegenaan loopt?
Wil je meer inzicht in een situatie qua werk, financiën, relatie, kinderen?

Neem dan een verhelderend consult met de Lenormandkaarten

Deelnamekosten

Lenormand Reading (60 minuten) € 38,00
Telefonische Reading (60 minuten) € 38,00

Locatie

Locatie: Nederweert
Oos Spirit Praktijk
Bernhardstraat 4, Nederweert

Tijd

Locatie: Nederweert
Op afspraak

Meld je direct aan voor deze behandeling