Reiki Inwijdingen

Door mijn inwijding met het Reiki-masterschap is het voor mij mogelijk om anderen in te wijden en te leren werken met deze energetische energie.

5 reiki leefregels

  1. Vandaag maak ik me geen zorgen.
  2. Vandaag maak ik mij niet boos.
  3. Vandaag toon ik respect voor iedereen die ik ontmoet.
  4. Vandaag ben ik eerlijk tegenover mezelf en anderen.
  5. Ik ben dankbaar voor alles in mijn leven.

“Dr. Mikao Usuï”

Reiki volgens de leer van Dr. Mikao Usuï.

Reiki volgens de leer van Dr. Mikao Usuï en als Reikimaster van het Usui system of Natural Healing kan ik zowel reiki behandelingen geven en inwijdingen in de 1,2, en 3e graad.
De universele levensenergie heeft een positieve uitwerking op de energiebanen en de chakra’s. Er zijn veel onderzoeken gedaan naar de werking van reiki maar de wetenschap is nog steeds verrast hoe reiki werkt door energieoverdracht.

  • Heb jij er wel eens aan gedacht om Reiki te gaan halen?

  • Reiki inwijding 1,2,en master heb je voor je hele leven!

  • Het lesmateriaal bestaat uit foto’s, zodat je altijd kunt terugkijken!

Reiki inwijding

Door mijn inwijding met het Reiki-masterschap is het voor mij mogelijk om anderen in te wijden en te leren werken met deze energetische energie. Reiki kent 3 graden:

Reiki eerste graad: Je wordt ingewijd tot het behandelen van mens, dier en plant direct op het fysieke lichaam. De eerste graad Reiki bestaat uit één dag, we gaan werken met visualisatie/meditatie, de Reiki-theorie, de inwijdingen zelf en het oefenen van de handposities op jezelf en op elkaar. Hierbij komen aan bod: De stoelbehandeling, Reiki behandeling op jezelf, de grote Reikibehandeling voorzijde en rugposities.

Reiki tweede graad: Je wordt ingewijd tot behandelingen op afstand. De inwijding bestaat uit één dagdeel, we gaan werken met visualisatie/meditatie, theorie, je leert en oefent de Reiki-symbolen, waar ze voor staan en hoe je hiermee kunt werken, je krijgt de inwijding en we oefenen op afstand te behandelen en huisreiniging.

Na de 2e graad inwijding kun je ook toegevoegd worden tot de Reiki groepsapp.

Hier kun je aanvraag doen aan mede Reiki 2 cursisten voor personen waarvoor jij hulp wilt inroepen om Reiki op afstand te sturen. In groepsverband werkt Reiki nog sterker.

Reiki derde graad: Dit is de graad dat jezelf nu ook wordt ingewijd als Reiki-master. We gaan aan de slag met visualisatie/meditatie, inwijding tot master en je leert en oefent het mastersymbool. Ook leer je hoe je andere mensen kunt inwijden. De derde graad Reiki bestaat uit een één dagdeel.

Bij iedere inwijding in elke verdere graad zal de Reiki-kracht zich versterken. Inwijdingen vinden op afspraak plaats in groepen van max. 3 personen. Wil je liever individueel ingewijd worden? Ook dat is mogelijk.

Na je masterinwijding en het geven van je eerste Reiki cursus, wil ik indien gewenst je hierbij ondersteunen.

Bij voldoende belangstelling min. 3 personen organiseer ik ook een Reiki oefenavond voor de mensen die ingewijd zijn. Hier kun je vragen stellen waar je tegenaan loopt en de gelegenheid je Reiki nog eens op te frissen.

Tevens ontvang jezelf dan ook weer eens een heerlijke Reikibehandeling voor jezelf.

De data staan onder activiteiten op mijn website. Geen probleem mocht de inwijding niet door mij zijn gedaan.

Deelnamekosten

Per oefenavond € 17,00
Inwijding in de 1e graad inclusief lesmateriaal € 125,00
Inwijding in de 2e graad inclusief lesmateriaal € 135,00
Inwijding in de 3e graad inclusief lesmateriaal € 180,00

Locatie

Locatie: Nederweert
Oos Spirit Praktijk
Bernhardstraat 4, Nederweert

Tijd

Locatie: Nederweert
Op aanvraag

Meld je direct aan voor deze behandeling