Reiki met klankschalen

Reiki volgens de leer van Dr. Mikao Usuï en afsluitend met de klankschalen. 

Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk- geestelijk- emotioneel en spiritueel niveau, maar ook voor gezond en algemeen welbevinden.

Bewustwording van blokkades

Je wordt je bewust van de blokkades die je onbewust hebt opgebouwd als zelfbescherming. Deze overbodige blokkades worden op een zachte manier losgemaakt en opgeruimd. Dit gebeurd door handoplegging waarbij energie vrijkomt die genezing en welzijn bevordert.

Reiki (Rei en Ki) is het Japanse woord voor universele levensenergie Het is een oude Japanse heelkunst. Reiki versterkt lichaam en geest, heft blokkades op, werkt ontgiftend, bevordert zelfgenezing, harmoniseert de chakra’s en herstelt het evenwicht bij stress en spanningen. Ook bij depressiviteit heeft reiki een gunstige uitwerking.

Reiki en wat het voor u kan betekenen

Als we uit balans raken krijgen we lichamelijke klachten waarvoor al dan niet een oorzaak gevonden kan worden. Reiki zorgt ervoor dat het vermogen om energie op te nemen weer hersteld wordt, zodat ons immuunsysteem weer goed zijn werk kan doen. Het ruimt afvalstoffen op zodat onze organen weer beter kunnen functioneren.

Als er psychische klachten zijn, kan Reiki zorgen voor meer innerlijke rust. Op deze manier ondersteunt Reiki het zelf genezend vermogen van lichaam en geest.

  • Heb je last van spanningen, stress, overspannenheid of een burn-out?
  • Heb je behoefte aan een rustmoment voor jezelf?
  • Heb je lichamelijke (pijn)klachten, waar wel of geen oorzaak voor is gevonden?
  • Heb je slaapproblemen?
  • Ben je vaak vermoeid of emotioneel?
  • Wil je gewoon een keer ervaren wat Reiki voor jou kan betekenen?
  • Neem tijd voor een behandeling en ervaar wat het met je doet!
  • Wist je dat ook jij Reiki aan mensen kunt geven?

  • Reiki een energieoverdracht is door je handen!

  • Wist je dat je bij reiki 2 inwijding ook op afstand kunt behandelen!

Reikibehandeling

Een reikibehandeling onderga je, net zoals een massage, op een behandeltafel. Vooraf een kleine meditatie, dan de Reikibehandeling en afsluitend de klankschalen.

Je ontvangt de reiki energie via de handen. Iedere positie wordt 3 minuten aangehouden en bij specifieke klachten kan dit langer zijn. :  Iedereen die een reiki 1,2 of masterinwijding heeft gehad kan reiki geven.

Een basisbehandeling omvat handposities over het hele lichaam. Afhankelijk van de klachten zijn aanpassingen mogelijk. Als klachten van dien aard zijn dat een liggende behandeling niet mogelijk is, dan vormt een zittende behandeling een goed alternatief (ook wel de stoelbehandeling genoemd). Tijdens de behandeling worden kleren aangehouden, de energie stroomt hier gewoon doorheen.

Reiki doet wat voor jou het beste is en de energieën stromen daar naartoe waar ze nodig zijn. Het werkt ontspannend!

Mijn advies: : Het meest optimale effect bij Reiki werkt het sterkst bij een afnamen van 4 behandelingen op korte termijn in te plannen binnen een tijdsbestek van 4 tot 6 weken.

Deelnamekosten

60 minuten
Afsluitend met klankschalen
€ 42,50
Pakket van 4 Reikibehandelingen
à 60 minuten. Afsluitend met klankschalen
€ 155,00
Inwijding in de 1e graad inclusief lesmateriaal € 125,00
Inwijding in de 2e graad inclusief lesmateriaal € 135,00
Inwijding in de 3e graad inclusief lesmateriaal € 180,00

Locatie

Locatie: Nederweert
Oos Spirit Praktijk
Bernhardstraat 4, Nederweert

Tijd

Locatie: Nederweert
Op afspraak

Meld je direct aan voor deze behandeling