Chakra klankschalenbehandeling

Wat is een chakra klankschalen behandeling

In ons lichaam zijn verschillende chakra’s aanwezig. Het zijn zogenaamde energiecentra
Elk chakra zorgt voor energievoorziening van de betreffende gedeeltes in je lichaam en betreffende functies op geestelijk en lichamelijk niveau.

Door bijvoorbeeld stress, zorgen, angstige ervaringen en heftige emoties kunnen blokkades ontstaan, waardoor je niet meer adequaat kunt functioneren en je psychisch en fysiek uit evenwicht kunt raken.

Chakra Werking
7. Kruin Bewustzijn, Open stellen
6. Derde Oog Zien, Intuïtie, Begrip
5. Keel Communicatie
4. Hart Liefde, Overgave, Acceptatie
3. Zonnevlecht Wil, Vasthouden
2. Sacraal Fysieke vitaliteit
1. Wortel/Basis Aarding Basisrecht om er te zijn

Ook de 4 elementen zijn van belang.

Heb je bv teveel of te weinig van een element kan dit ook ervoor zorgen dat je niet lekker in je vel zit en uit balans raakt.

Water: meelevend , zorgzaam, aanpassing, emoties. Zich snel aanpassen aan anderen ten koste van zichzelf.
Vuur: staat voor scheppingskracht, verlangens, passie, creativiteit, enthousiasme, power. Weinig geduld, soms gebrek aan zelfbeheersing.
Lucht: staat voor denkkracht. Is in staat objectief te blijven. Te veel kan zich uiten in afstandelijkheid.
ruimte, humor, vrijheid
Aarde: het element aarde geeft houvast. Teveel aarde kan leiden tot starheid, dwangmatigheid, nuchter, praktisch, stabiel, gronden.

Met de klankschalen kunnen we hieraan werken.

De chakra behandeling is nagenoeg gelijk aan de klankschaal massage. ( zie de informatie hierover)

Ik werk met de chau gong, 4 klankschalen ( hartschaal, 2 bekkenschalen en een zen schaal ) en twee koshi’s. Ook aan de aura wordt in deze chakrabehandeling aandacht besteed.

Wat wordt er behandeld: Voordat je wordt behandeld worden er 2 vragenlijsten naar je gestuurd die ik graag ingevuld retour ontvang.

Hierdoor krijg ik inzicht in jouw 4 elementen en je chakra’s, hetgeen ik met je bespreek en daar mijn behandeling op aanpas.

Ook wordt er gevraagd of er fysieke klachten bij je zijn bv. last van je rug, weinig energie, snel geïrriteerd etc. die ik dan in de behandeling ook kan meenemen.

Na het gesprek ga ik aan de slag met het behandelplan wat voor jou is gebleken uit het gesprek en de ingevulde vragenlijsten.

Ik begin met de achterzijde van het lichaam en daarna de voorzijde.

Misschien ook interessant om even op mijn blog te kijken waar een chakra voor staat en wat het doet met jou als het in of uit balans is.

https://www.oosspiritpraktijk.nl/algemeen/chakra-klankschalen.

Geen duo behandeling

Behandeling 75 min € 55,- (incl. intake en nazorggesprek)

Aanbieding;

Bij afnamen van 4 behandelingen geen €220,- euro maar € 195,-

De behandelingen zijn niet naamsgebonden, en hebben een looptijd van 6 maanden. Ideaal om met het hele gezin of met vrienden van te genieten.