Chakra klankschalenbehandeling

Wat is een chakra klankschalen behandeling

In ons lichaam zijn verschillende chakra’s aanwezig. Het zijn zogenaamde energiecentra

Elk chakra zorgt voor energievoorziening van de betreffende gedeeltes in je lichaam en betreffende functies op geestelijk en lichamelijk niveau.

Door bijvoorbeeld stress, zorgen, angstige ervaringen en heftige emoties kunnen donkere plekken en gaten in chakra’s ontstaan, waardoor je niet meer adequaat kunt functioneren en je psychisch en fysiek uit evenwicht kunt raken.

Als bv een klankschaal wordt aangeslagen en deze wordt langs iemands wervelkolom vanaf het hoofd naar de voeten toe bewogen, kunnen er veranderingen in het geluid optreden als de ( geblokkeerde) lichaamsenergie van bepaalde plekken in contact komt met de schaal. Juist deze plekken vragen om aandacht en behandeling.

Met dezelfde schaal kunnen blokkades worden opgeheven.

Ook kun je via de chakra’s de aura controleren. De aura bestaat uit verschillende lagen en staat in verband met de 7 hoofdchakra’s

De chakra behandeling is nagenoeg gelijk aan de klankschaal massage. ( zie de informatie hierover)

Ik werk met de chau gong, 4 klankschalen ( hartschaal, 2 bekkenschalen en een zen schaal ) en twee koshi’s. Ook aan de aura wordt in deze chakrabehandeling aandacht besteed.

Wat wordt er behandeld.

Achterzijde van het lichaam, voeten, schouders,

Voorzijde van het lichaam, handen.

Bij de chakra klankschalen behandeling wordt ook in driehoeksverhouding gewerkt. Voor energie toevoer en overtollige energie af te voeren om ruimte te geven. Dit gaat via de stuit, rechterschouder, rechterhand, rechterbeen en stuit, linkerschouder, linkerhand en linkerbeen.

Misschien ook interessant om even op mijn blog te kijken over chakra’s. https://www.oosspiritpraktijk.nl/algemeen/chakra-klankschalen/.

Geen duo behandeling bij klankschaal massage.

Behandeling 75 min € 57,- ( incl. intake en nazorggesprek.

Bij afnamen van 4 behandelingen € 200,-