Tarotkaarten

Er bestaan veel en uiteenlopende theorieën over het ontstaan van de tarot. De precieze herkomst van de tarotkaarten is niet bekend. Er zijn dan ook verschillende theorieën over de herkomst van de tarotkaarten. Rond 14de eeuw doken de eerste sporen van tarot op. De kaarten hebben zich snel verspreid over Europa. Men vermoedt dat deze kaarten ontsprongen zijn uit het oude Egypte. 

Afgaande op geschiedkundig onderzoek is het tarotspel waarschijnlijk rond de 15e eeuw ontstaan in Noord-Italië. Hoe oud de tarotkaarten ook mogen zijn en waar ze precies vandaan komen het zal altijd onduidelijk blijven. 

De toekomst wordt gevormd, bepaald door alles wat wij doen.

Tarot is als het ware een losbladig prentenboek van het leven, samengevat in 78 kaartafbeeldingen. Elke Tarotkaart gaat ergens over en wijst ons ergens op. Om te kunnen ontdekken waarover de tarotkaart gaat, maken we gebruik van het archetype, het getal, het element en uiteraard naar de afbeelding op de kaart. Het is een beeldentaal die iedereen kan leren.

De toekomst wordt gevormd, bepaald door alles wat wij doen, denken, zeggen, voelen. Maar wat willen tarotkaarten jou dan duidelijk maken? Waarom is het dan dat juist die kaarten naar boven komen die je uit het Tarotdeck trekt? Deze kaarten willen je toch ergens op wijzen vandaar dat jij juist die kaarten naar boven trekt.

Het onbewuste weten in jou wil je bewuster maken waardoor je juist dat soort kaarten trekt wat naar boven wil komen. Het is belangrijk er nu mee aan de slag te gaan.

De belangrijkste functie van tarot is daarom het verkrijgen van inzicht in jouw situatie. Door het verkrijgen van dat inzicht word je je bewust van je onbewuste oorzaak. Nu kun je vervolgens zelf aan een verandering gaan werken. Tarotkaarten hebben het vermogen gevoelens goed uit te drukken.

Deelnamekosten

Tarot Reading 60 minuten € 38,00

Nú ook als Online Consult

Een Tarot Consult kan nu ook Online via Whatsapp of Skype!

>> Klik hier voor meer info

Locatie

Locatie: Nederweert
Oos Spirit Praktijk
Bernhardstraat 4, Nederweert

Tijd

Locatie: Nederweert
Op aanvraag.

Een Tarot consult

Een tarotconsult geeft inzicht in blokkades, vaste patronen en valkuilen of je schaduwkant die jou belemmeren om jezelf volledig tot uitdrukking te brengen. Hierdoor kunnen dan weer gezondheidsklachten ontstaan.

Het doel van de tarot is ook niet zozeer het voorspellen van de toekomst, maar vooral om inzichten te krijgen in je eigen, vaak ingewikkelde levensprocessen. Je kunt de tarot aanspreken als je inzicht wilt hebben over zaken die te maken hebben met relatie, werk, bewustzijn of je eigen ontwikkeling.

Tarot kan ook helpen als jezelf vastzit of het gevoel hebt niet vooruit te komen, problemen met je kind, bij een burn-out, moeheid, of depressie.

In een persoonlijk gesprek gaan we dan ook in samenspraak op zoek naar een antwoord op jouw vraag met behulp van de getrokken kaarten.

Indien gewenst kunnen we samen aan die verandering werken in een vervolgtraject, zodat je gemotiveerd blijft. Dit versterkt het gevoel dat je het niet alleen hoeft te doen maar begeleidt en ondersteund wordt.

Een consult duurt ongeveer 60 minuten.

Wil je ook een een verhelderend tarotconsult? Bekijk de pagina Oos Spirit Praktijk voor de mogelijkheden.

Indien je niet in de mogelijkheid bent om naar mij toe te komen dan kun je ook een afspraak maken voor een telefonisch consult te laten plaatsvinden.

Tarotkaarten zeggen jou nooit wat jij moet doen en wat je moet laten. Jij bent zelf verantwoordelijk en de regisseur van je eigen leven. De tarotkaarten kunnen je helpen om inzicht te krijgen, maar als jij er niet aan wil werken gebeurt er niets en zal er geen verandering komen.