Laden Evenementen

Op 26 september 2020 is er een engelenworkshop bij Zorgboerderij Bosserhof in Nederweert. Daar gaan Ellie van Dommelen en ik (Wilma) iets heel speciaals van maken. Wij zorgen voor een leerzame dag die vol in het teken staat van onze Engelen.

Een goed gevuld programma

Het programma begint om 10:30 uur waarbij we beginnen met een voorstelrondje en een engelen meditatie. De workshop zal tot ongeveer 16:30 / 17:00 uur duren. Meer over het programma en aanmelden kan via Doe ook mee aan de EngelenWorkshop.

De prijs voor deze leerzame workshop is € 67,50 inclusief lesmateriaal. Wij zorgen voor verse soep, koffie & thee, frisdrank en versnaperingen. Neem wel zelf een lunchpakketje mee voor tussen de middag.

Maak kans op € 7,00 korting!

Meld je snel aan! De aanmeldingen die zich hebben opgegeven voor 1 september, en het bedrag hebben overgemaakt op rekening NL43KNAB0256272646 t.n.v. Oos Spirit Praktijk. Maken automatisch kans om €7,- terug te ontvangen op de rekening!

Op 1 september 2020, mijn verjaardag, worden uit alle inzendingen 7 (het heilige getal) gelukkige winnaars gekozen. Deze personen ontvangen op 1 september bericht.

Aanmelden EngelenWorkshop

Wil je dit bericht voor mij delen?