De feestdagen komen er weer aan! Daarom kun je nú profiteren van 3 voordeel pakketten. Speciaal samengesteld om het nieuwe jaar in te gaan met spirituele rust en ontspanning. Kies nu uit;

  • Klankschaal Verwen Pakket
  • Reiki Relax Pakket
  • Compleet Ontdek Pakket

De pakketten bevatten verschillende behandelingen die je kunt uitspreiden over een half jaar. En, je kunt ze ook delen met iemand anders! Neem een pakket af samen met je vriendin, je zus, of de buurvrouw.

Klankschaal Verwen Pakket – van €220,00 nu voor €195,00

In het klankschaal verwen pakket zitten 4 uitgebreide klankschaalmassages met stemvorken en behandelingen van de chakra’s. De ideale manier om je lichaam te laten ontspannen en te genieten van de helende werking van de klankschalen. Omdat ik de chakra’s meeneem in de behandeling is het mogelijk om aandacht te geven aan specifieke klachten, en je te helpen de balans te herstellen.

Het klankschalen pakket kun je uitspreiden over een half jaar en kun je ook delen met iemand anders het is niet naamsgebonden.

Reiki Relax Pakket – van €170,00 nu voor €155,00

In dit pakket zitten 4 reiki behandelingen. Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk- geestelijk- emotioneel en spiritueel niveau, maar ook voor gezond en algemeen welbevinden. Een reikibehandeling onderga je, net zoals een massage, op een behandeltafel. Vooraf een kleine meditatie, dan de Reikibehandeling en afsluitend de klankschalen.

Het Reiki relax pakket met de 7 chakra edel stenen en met de klankschalen ter afsluiting bestaat uit 4 behandelingen. U boekt het beste resultaat voor deze behandeling 1x per week voor 4 weken.

Compleet Ontdek Pakket – van €165,50 nu voor €150,00

Met dit pakket maak je kennis met de verschillende behandelingen die je bij Oos Spirit Praktijk kunt krijgen.

  • Kaartreading
  • Reiki
  • Oorkaarsbehandeling
  • Klankschaalmassage

Al deze behandelingen duren 60 minuten. Een hele goede manier om te kijken welke behandelingen bij jouw passen, en welke ondersteuning aansluit bij jouw lichaam. Je hebt 4 maanden om het pakket op te maken, zo geniet je elke maand van een heerlijke behandeling.

Direct aanmelden?

Je kunt je direct aanmelden om één of meerdere van deze pakketten te bestellen. Deze pakketten zijn enkel te bestellen in de maand december.

Maak er een mooie Decembermaand van, met iedereen die je lief is.