In één woord “Heerlijk”, vind ik het om te werken in mijn eigen praktijk. Ook fijn hoe enthousiast mensen zijn als ze in mijn praktijk binnen stappen met de woorden: ”Goh wat heb je het gezellig” of “Wat een mooie ruimte om in te werken heb je“. Daar word ik dan wel een beetje verlegen van. Maar wel een compliment voor Guus en mij! We hebben er ook keihard aan gewerkt om dit tot stand te brengen.

Hoe het begon…

Hiervan had ik wel gedroomd maar nooit gedacht. Het was eerst een schuurtje waar onze vorige eigenaar zijn apparatuur en gereedschap had staan. Toen Guus en ik er kwamen wonen in 1997 was het ook een opslagplaats voor de gereedschappen en de fietsen, grasmaaier, kruiwagen. etc. etc.

Nadat ik bij de Rabobank boventallig was geworden, hoefde ik niet lang na te denken wat ik nu eigenlijk wel wilde. Mijn eigen praktijk. Maar dat is sneller gewild dan uitgevoerd. Hoe dan? En wat dan?

Ik ben begonnen boven in ons huis op een slaapkamer die ik ingericht had met een bureau en 2 stoelen en later een massagetafel erbij. Toen ons “schuurtje” aan vervanging toe was, kwam het inzicht om er praktijkruimte van te maken met 2 openslaande tuindeuren. Het idee was geboren. Schuren, verven, opruimen, timmeren, het heeft wat zweetdruppels gekost van Guus en mij maar het resultaat mag er zijn.

De betekenis van Oos Spirit Praktijk.

Oos het Nederweerts dialect van “Onze”.

Spirit wil zeggen levenskracht, het vuur in je, energie, levenslust, opgewektheid, moed, durf, innerlijke en mentale kracht, werklust, ziel. Spirit waar ieder mens mee geboren wordt!

Het logo van Oos Spirit Praktijk.

Het hart waar vuur uitkomt.

Ik zat op keramiekles bij Nellie Coumans in Ospel en mijn dochter wilde graag iets van een hart met een man en vrouw als eenheid.  Dit had ik voor haar gemaakt!

Daar dacht ik aan terug toen ik mijn logo moest ontwerpen. Mijn eigen gemaakt hart. Dit zou ik voor mijn logo gaan gebruiken. Mijn dochter gaf mij het hart terug in bruikleen zodat het nu in mijn praktijk mag hangen.

De visitekaartjes van Oos Spirit Praktijk.

Visitekaartjes; tja die heb je ook nodig hoe gaan we dat doen? Mijn dochter is nogal erg creatief en ze heeft al mijn visitekaartjes ontworpen. Eentje was niet genoeg voor haar.

Toen ik mijn certificaat van familieopstellingen in mijn pocket had zei mijn dochter: ”Mam ik ontwerp voor jou een nieuw kaartje voor de familieopstellingen. Zo was het ook met het certificaat van tenen lezen. Erg lief en trots op haar dat ze dit zo heeft ontwikkeld.

Ik voel mij gezegend, dankbaar en trots op hetgeen er staat:

Mijn eigen: Oos Spirit Praktijk.