De nieuwsbrief van Oos Spirit Praktijk staat weer vol met leuke lente-ideeën!

De lockdown heeft ons toch allemaal een beetje lam gelegd maar nu is het toch weer tijd om uit die winterslaap te komen en de lentekriebels te gaan voelen. Genieten van de prille zonnestralen die weer heerlijk je lijf prikkelen. Net als het veulen in de wei, dartel ik om jullie weer handreikingen te doen om jezelf weer op te kunnen laden. Het sprankelende weer in je te laten (her) leven!

Ik heb er in ieder geval weer ontzettend veel zin in en wil niet in een dip(je) blijven hangen. Daar is het leven veel te mooi voor om door opgelegde beperkingen ons humeur te laten beïnvloeden.

Denk jij er ook zo over?

Dan kan ik je op leuke ideeën brengen om jezelf te verwennen, even uit de sleur te komen, te gaan stralen, uit de ban te springen door even tijd voor jezelf te creëren.

10-04-2021 – Live Familieopstellingen via Zoom.

Heb je behoefte aan live hulp of live begeleiding?

Ellie van Dommelen en ik zijn bezig om in kleine groepjes systemisch te coachen. We maken een combinatie van familieopstellingen en het werken met vloerankers. Mensen zijn razend enthousiast en geven aan juist dit in deze tijd zo hard nodig te hebben.

Mocht je ook aan de slag willen met eigen thema’s op het gebied van jezelf, je relatie, je gezin, je kind, je werk en wil je alvast op deze inspirerende manier aan het werk gaan, neem dan gerust contact met me op.

Op 10-4 geven we weer live familieopstellingen via zoom. Je kunt je opgeven als vraagsteller of representant. De kosten voor vraagsteller zijn € 35,- en representant € 15,-

De sessie is van 13.00 – 16.00 uur.

Laat los wat je niet meer nodig hebt. Blijf niet met die ballast leven. Jij wilt toch ook die innerlijke rust ervaren en kunnen genieten van al het mooie. Liefde voor jezelf en die ander voelen.

Wil jij dat ook? Maak dan eens kennis, heel laagdrempelig, online met een sessie met helende familieopstellingen met mij persoonlijk of in een groep. Laat je verrassen. Ervaar en krijg inzichten, leef, voelen en loslaten en ga je meer vrij voelen!

Liever een Privé-sessie Familieopstellingen?

Ook is het mogelijk om een privé-sessie te doen, een-op-een als je liever niet in een groep wil zitten. Dit kan in mijn praktijk of online via zoom. Neem gerust contact met me op en blijf niet alleen tobben. Het familiesysteem waaruit jij geboren bent waarom dingen zijn zoals ze nu voor je zijn en hiertegen aanloopt.

Privé-Workshop Tenenlezen.

De tenen lezen workshop is ook een geweldig uitje met een vriendin, goede kennis, collega of familielid.

Inzichten krijgen door met de tenen bezig te zijn en te kijken wat deze jou te vertellen hebben.

Heb jij kleine tenen of staan ze uit elkaar. Heb je een knobbel aan de linker of rechterzijde van je voet (Hallex valgus). Alles heeft een betekenis. Je hebt een liefdesteen wist je dat? Wat heeft deze jou te vertellen of je communicatie teen. Hoe uit jij je? Vriendelijk en diplomatisch of recht voor zijn raap?

Kom eens naar mijn workshop zodat je meer inzicht krijgt. Laat je verrassen wat die tenen van jou je willen vertellen.

20% korting op 4 Reiki Behandelingen.

In deze toch al lastige tijd merk ik dat mensen weer opleven bij mijn Reiki Behandelingen.

Ze vinden meer innerlijke rust, gaan beter slapen en zijn niet meer zo opgejaagd, onrustig of opgefokt. Door de 3 symbolen welke ik hierbij gebruik kan men beter loslaten, meer in je eigen innerlijke kracht te staan en mentaal sterker te worden. Het werkt zuiverend en lost blokkades op zodat alle chakra’s weer stromen.

Zo wil ik mijn steentje bijdragen in deze Lockdown periode om mensen aan te moedigen en terug te brengen in hun eigen kunnen en kracht.

4 behandelingen van 60 minuten inclusief klankschalen zijn nu niet € 130,- maar € 104,-