De corona-crisis zet het leven van iedereen op zijn kop. Dingen die tot voor een paar weken nog heel gewoon waren, zijn verboden. Denk aan feestjes, het elkaar een hand geven, op bezoek gaan bij je ouders in het verpleeghuis of ziekenhuis, knuffelen met de (klein)kinderen of genieten van een heerlijke massage.

Een goed doel of weggooien?

We kunnen bij de pakken neer gaan zitten, maar daar schieten we niks mee op. Je kunt de omstandigheden niet veranderen, wél hoe je ermee omgaat. Gebruik deze periode om je huis en daarmee ook je hoofd, op te ruimen. Ruim spullen die niet meer bij je horen op. Of liever nog: geef ze aan een goed doel of gooi ze weg. Vraag je telkens af: ‘Word ik hier blij van?’ Zo kom je erachter welke spullen echt belangrijk voor je zijn en welke niet. Je zult merken: bij elke stap word je vrolijker!

Ga daarnaast het gesprek aan over zaken die je dwarszitten en waar je al een tijd mee rondloopt. Zo krijg je een opgeruimd gevoel en komt er ruimte vrij voor nieuwe inzichten en uitdagingen.

Hulp nodig?

Ik help je graag met je innerlijke voorjaarsschoonmaak. Mensen hebben vaak een blinde vlek. Je weet wel dat je vastloopt, maar je weet niet waarom en draait in cirkeltjes rond. Als neutrale buitenstaander houd ik je een spiegel voor en help ik jou om je probleem zélf op te lossen.

Nu fysiek contact de komende tijd wordt afgeraden bied ik consulten aan via de telefoon en via WhatsApp-beeldbellen voor het leggen van (tarot)kaarten én voor coaching.

Mocht je interesse hebben, neem dan contact met me op via info@oosspiritpraktijk.nl of via het contactformulier op mijn website.