Lieve mensen,

Het is weer tijd voor vernieuwing van mijn website en daarbij vind ik het super fijn en trots dat ik mijn nieuwe website aan jullie kan introduceren. De website is nu veel inzichtelijker en je kunt gemakkelijker mijn diensten terug vinden.

Ik ben daarom mijn website bouwer Roel ook ontzettend dankbaar dat hij deze klus op zich heeft genomen. Ook de adviezen welke hij me gaf gaven inzichten waaraan ik eerder nooit gedacht had. Chapeau Roel.

Nieuw op de website

Nu heb ik ook een blog op mijn website erbij gekregen, waarvan ik geregeld gebruik wil gaan maken. Zo kunnen jullie allemaal meelezen over dingen die ik graag wil delen, en hou ik jullie op de hoogte van allerlei andere leuke zaken.

Ik hoor graag van jullie!

Natuurlijk zou ik het leuk vinden als jullie je mening laten horen, daarom zijn alle blogberichten voorzien van een reactiemogelijkheid.

Never a Dull moment with Wilma

Toen ik een interview kreeg van Ron Buitenhuis van de Limburger op 14 mei van dit jaar schreef hij in zijn krantenartikel wat later uitgebracht werd in de Limburger op 9 juli. Never a dull moment with Wilma. Deze zin van hem zit nu in mijn hoofd gegriefd vanaf die tijd. Zo nu dus, ik kan weer aan de slag met bloggen en jullie krijgen de gelegenheid om van mijn creativiteit mee te genieten.

Achter de geraniums? Nee…. nog volop in het leven.

Heerlijk toch !!