Tarotkaarten kunnen hulp bieden om inzichten te krijgen in verschillende aspecten van het dagelijks leven. Het Tarotdeck bestaat uit 78 kaarten, voor nu leggen we de vier volgende neer:

Tarotkaart 12, De Gehangene

Het is december, de 12e maand. De Gehangene zegt dat je december eens vanuit een andere invalshoek en perspectief kunt bekijken. Je kan jezelf vragen stellen, zoals: Hoe moet ik dit zien? Gezelligheid of drukte? Stress of te hogen verwachtingen? Overprikkeld of relaxed? Perfectionist of maak je het jezelf makkelijk? Het allemaal alleen doen of delegeren?

Tarotkaart 11, Kracht

We kijken terug op de afgelopen 11 maanden. Het is tijd om je eigen, innerlijke kracht in te zetten. Het vuur in jou, hetgeen dat betekent dat wanneer jij laat zien en horen wat je werkelijk wilt, er altijd een weg vrijgemaakt kan worden. Laat je oerkracht naar boven komen. Het wordt tijd dat je gelooft in jezelf. Geloof in je kracht, vertoon geen uitstel gedrag, ook als je er als een berg tegenop ziet.

Tarotkaart 22, De Dwaas

Het jaar 2022 is bijna voorbij. De Dwaas wil je meegeven dingen niet al te zwaar op je te nemen en geregeld te ventileren. Probeer niet op een dwangmatige manier om te gaan met bepaalde zaken en situaties. Laat het los. Trek jij dingen naar jou toe of hoort het toch bij die ander? Ben jij degene die alles op zich moet nemen of is het misschien de levensles van die ander wat die persoon te leren heeft en wil jij dit van hem afhalen?

Tarotkaart 7, De Zegewagen

Als je kijkt naar het nieuwe jaar, 2023, kom je bij de optelling uit bij Tarotkaart 7.  Het is de kaart van vooruitgang, zelfbeheersing en controle. Het is de enige kaart in het Tarotdeck, waarbij vertrek vol vreugde plaatsvindt. Het gaat om een goede stap vooruit en om op een doortastende manier problemen aan te pakken.

Wat zeggen de Tarotkaarten over jou?

Wil jij meer weten over de magie van Tarotkaarten? Dan is een kaartreading misschien wat voor jou! Een kaartreading geeft hele heldere inzichten. Wat zouden ze jou willen meegeven voor het jaar 2023? In één uur voor slechts €38,00 krijg jij inzichten over hoe je verder kunt groeien. Laat je eens verrassen!

Je kunt direct contact opnemen via het contactformulier of bel me wanneer het jou uitkomt +31 (0)6-38894809.