De laatste maand van het jaar is iets waar velen van ons naar uitkijken; sinterklaas, kerst en nieuwjaar. Zo veel leuke dingen in één maand! In december komen ook uitspraken, zoals: “Wat is het jaar toch weer snel voorbijgevlogen”.

Neem ook rust

Kerst staat alweer bijna voor de deur en vergeet ook niet dat de kinderen twee weken kerstvakantie hebben. Heel gezellig, kinderen thuis en zo veel feestdagen, maar ook druk. Zorg ervoor dat je jezelf niet voorbij rent en neem voldoende momenten rust, laadt jezelf op. Het moet niet zo zijn dat je op een gegeven moment liever zou willen dat die leuke decembermaand voorbij is. Jij moet ook genieten, laat de controle los en “go with the flow”.

Maak die wandeling

Laat de hectiek niet je dag in beslag nemen en wees lief voor jezelf. Gun jezelf die meditatie, dat boek dat ligt te wachten om gelezen te worden en familiegezelligheid. Je kan leuke, rustgevende activiteiten ook combineren; ga buiten lekker een stukje wandelen in het bos met je kids. Lichamelijk actief zijn, zorgt voor een aanmaak van gelukshormonen, serotonine en dopamine. Daarbij vermindert het je stresshormonen, adrenaline en cortisol. Klinkt als muziek in de oren, toch?

Klankschaalmassage en stemvorken

Met een frisse kijk en energie de decembermaand doorlopen. Gun jezelf eens een cadeau, als beloning voor alles dat je doet. Je mag jezelf ook wel eens verwennen en in de watten leggen. Een leuk idee: klankschaalmassage en stemvorken. Geef jezelf tijd om volledig tot rust te komen, helemaal te ontladen. Daarna kan je weer energiek uitvoeren wat nodig is. Deze massage is ontspanning in de hoogste vorm op fysiek, mentaal én emotioneel gebied.

Verras een geliefde met een klankschaalmassage!

Het kan natuurlijk ook dat je een geliefd persoon wilt verrassen. Dan is een klankschaalmassage een écht uniek cadeau, dat een onuitwisbare ervaring en mooie herinnering zal worden! Je leest hier meer over de behandeling en de werking ervan.