Soms zitten we wel eens in een dal en zien we geen uitweg meer waardoor we dan ook geen andere uitdagingen meer aangaan. Het liefst zouden we dan willen wegkruipen in een hoekje en hopen dat het vlug vanzelf weg zal gaan.

Helaas gaan problemen niet vanzelf weg. Andere mensen kunnen vaak niet helpen, we zullen het toch zelf moeten doen. Bij al die vragen over onze zorgen lijken de antwoorden zo ver weg te zijn terwijl de antwoorden ons zo vaak gegeven worden door de engelen maar we ze nauwelijks zien of horen.

Wat betekent Engel eigenlijk?

Vaak leggen we onszelf zo’n hoge druk op door maar steeds te denken dat we zoveel moeten. Dit is niet de bedoeling. De bedoeling is om juist meer met je gevoel te gaan werken. Hoe voelt iets voor jou? Te luisteren naar je intuïtie en kijk wat het met je doet.

Engelen leven in de wereld van de geest, de hemelse wereld. Wij leven in de wereld van de materie. Engelen willen graag helpen maar kunnen niet bij ons komen omdat we steeds zo druk met alles zijn. Engelen kunnen bij ons komen in rust niet in opgejaagdheid.

Steeds meer mensen ontdekken tegenwoordig het fenomeen engelen en hun weldadige energie. Engelen zijn lichtwezens, liefdevolle helpers van een kosmisch scheppende kracht. Zij inspireren, troosten, beschermen en geven liefde in ons leven. Engel betekend dienaar of boodschapper van God en engelen zijn er altijd voor iedereen om ons te begeleiden op onze levensweg. Zij voeden ons lichaam met liefde en onze geest met troost, inspiratie en genegenheid.

Er is weer een nieuwe Engelenworkshop gepland!

Omdat er vraag was naar onze Engelenworkshop deel 1 en onze vorige deelnemers zoveel steun hieruit halen hebben Ellie van Dommelen van Praktijk Hart in Verbinding en ikzelf besloten weer een Engelenworkshop deel 1 te organiseren.

Je vind het volledige programma hier.