Het is een feit en komt er niet meer omheen. Je hoort het op tv, radio, en sociale media.

Hoe ga jij ermee om en welke hindernissen ervaar jij hierdoor?

Je denkt (en daar hoor ik ook bij) dat je het op orde hebt. Je hebt de dagen ingepland qua werk en ontspanning en plots als een donderslag bij heldere hemel komt het Coronavirus opzetten. Het lijkt wel de toren kaart 16 van de tarotkaart. Alles ontploft en alleen het fundament blijft over om opnieuw te kunnen gaan bouwen.

“Het oude stort ineen, de tijden veranderen, een nieuw leven bloeit op uit de puinhopen.” (Friedrich von Schiller, Duits dichter 1759-1805, Wilhelm Tell (1804)).

Wat heeft het ons te vertellen en waar wil het ons op wijzen?

In ieder geval kom je er niet omheen en hoe dan ook word je je er bewust van gemaakt dat je leven “anders” gaat worden de komende dagen. Voor de een zal dit meer impact hebben dan voor een ander. De één kan misschien ook beter omgaan met de verandering dan de ander die nog graag in het “oude” patroon zou willen blijven zitten en nu toch noodgedwongen wordt te kijken hoe nu verder!

Dat geldt ook voor tarotreadings. Omdat het niet meer haalbaar is fysiek persoonlijke consulten te geven, ga ik niet bij de pakken neerzitten en kijk welke mogelijkheden zijn er wel. Dus besluit ik om deze fysieke consulten te vervangen naar telefonische kaartreadings.

Dit is heel goed mogelijk met Skype. Daarmee kunnen de kaarten zichtbaar gemaakt worden zodat er toch een hele goede kaartreading tot stand kan komen. Zo is er dan geen fysiek klantcontact maar we zijn samen wel in beeld met de kaarten.

Blokkeer jij niet bij een verandering? Dan daag ik je hierbij uit dit eens aan te gaan!

Heel veel liefs in deze veranderlijke tijd. Wees ook lief voor elkaar, let op elkaar en wees geduldig voor elkaar en vergeet vooral jezelf niet. Natuurlijk is dit altijd nodig, maar in deze tijden misschien zelfs nog een beetje meer.